Title
Prihlásiť Register
Jedálny lístok PDF Tlačiť E-mail


 

 

MILÍ HOSTIA,

VITAJTE V REŠTAURÁCII VOLANS.

PRIJÍMAME OBJEDNÁVKY NA KAČACIE A HUSACIE HODY! 

DENNE VÁM PONÚKAME PEČENÉ KAČACIE STEHNO, KAČACIE PRSIA

+ DUSENÚ ČERVENÚ KAPUSTU + ZEMIAKOVÉ LOKŠE A KNEDĽU

 

Reštaurácia "Volans" otvorená  Po. - Ne. 

od  10.00 hod. - do 19.00 hod. podľa potrieb hostí dlhšie,

maximálne do 24.00 hodiny

 

Každý deň okrem denného menu, Vás pozývame na pečenú kačacinku s dusenou červenou kapustou, zemiakovými lokšami a knedľou!

 

OBEDOVÉ  MENU  OD 10.00 HOD, DO VÝPREDAJA  UVARENÝCH  JEDÁL.

MINÚTKOVÉ, OBJEDNÁVKOVÉ JEDLÁ Z PONUKY JEDÁLNEHO LÍSTKA

REŠTAURÁCIE "VOLANS".

OBJEDNÁVKY JEDÁL ORGANIZÁCIÍ A SPOLOČNOSTÍ Z OBEDOVÉHO MENU

NA FAKTÚRU SO ZÚČTOVANÍM 1X ZA MESIAC OSOBNE,

ALEBO  S DODÁVKOU NA ADRESU ODBERATEĽA S POČTOM JEDÁL 10 A VIAC

ZA ZVÝHODNENÚ CENU, DOHODOU.

 

DENNE V PONUKE REŠTAURÁCIE OKREM POLIEVKY Z MENU:

KAPUSTOVÁ, DRŽKOVÁ, SLEPAČÍ VÝVAR

 

 

 

PONUKA OBEDOVÉHO MENU od

                                                od 12.11.2018

                                               do 16.11.2018

OD 22.10.2018 CENA OBEDOVÉHO MENU 4,00€                 

4,00 € /cena za polievku, hlavné jedlo, prílohu a oblohu/ 

KONVERZNÝ  KURZ   1 € ═ 30,1260 SKK

Milí hostia,

Jedlá si môžete objednať aj vopred na č.t.041/5523611 – reštaurácia, 041/5523423

alebo prostredníctvom internetu. Nájdete nás na www.volans.sk.

Ak si prajete hlavné jedlo odniesť so sebou, vyhovieme Vašej požiadavke

zabalením  do špeciálneho menu boxu.

Cena za 1 menu box na hl. jedlo 0,40€, na polievku 0,30€. 

Z  menu 1,2,3 a 4 si môžete samostatne kúpiť polievku za á 1,10€

a hlavné jedlo za á 3,20€                

 

POLIEVKA BUDE SERVÍROVANÁ FORMOU BUFETU!

 

 

Pondelok 

Polievka: 0,33 l Krémová cesnačka s chlebovými krutónmi 1                                                                                                                                                                

 

menu 1

350/50 Pikantné kuracie soté v zemiakovej placke           1,3,7 

zemiakové hranolky

                                                                                                                       

 

menu 2   

150/200/50 Čachtický bravčový rezeň                                                                 

dusená ryža  

šalátová obloha

                                                                              

  

menu 3

200/200 Chatársky bravčový guláš                              1,3,7                                                                

knedľa                                   

 

 

menu 4 vegetariánske                                   

350/ Cestoviny so smotanou, syrom a bazalkou          1,3,7 

 

 

 

Utorok 

Polievka:0,33l Zeleninová s mrveničkou                    1,3                                                          

              

menu 1

180/200 Kráľovský bravčový rezeň         

1/2 opekané zemiaky 1/2 dusená ryža   

šalátová obloha

 

                                                                                                                          

menu 2   

140/200/50 Kurací rezeň "Tatar"                           1,3,7      

zemiaková kaša

šalátová obloha   

                                                                                                                      

  

menu 3

200/200 Segedínsky guláš                                  1,3,7              

knedľa

                     

menu 4 vegetariánske                                         

350/50 Zeleninové krupoto                               7   

kyslá uhorka                            

 


Streda        

Polievka:0,33l Kapustová s fliačkami               1,3                                                          

              

menu 1

150/200/50 Pikantné bravčové medajlónky    10 

so zázvorom, feferónkou...

opekané zemiaky     

šalátová obloha

                                                                                                                         

menu 2   

180/200 Kuracie prsia na čísnky spôsob                                     

dusená ryža   

                                                                                                                     

  

menu 3

250/200 Bravčový plátok s dubákovou        1,3,7 

omáčkou              

knedľové variácie (barorská + parená)

                     

menu 4 vegetariánske                                         

350/ Cestoviny so špenátom, cesnakom    1,3,7  

a syrom                            


 Štvrtok 

Polievka:0,33l Hrachová s chlebovými       1

krutónmi                                                                             

              

menu 1

185/200/50 Kurací rezeň so šampiňónmi 1,7 

a syrom "Hrbatý"         

1/2 dusená ryža 1/2 zemiakové hranolky 

šalátová obloha

                                                                                                                          

menu 2   

150/200/50 Bošácky bravčový rezeň     1,10,12      

štuchané zemiaky

šalátová obloha   

                                                                                                                      

  

menu 3

250/200 Bravčový paprikáš +             1,3,7

pochúťková smotana                                            

krupicové halušky

                     

menu 4 vegetariánske                                         

120/200/50 Vyprážaný syr               1,3,7   

varené zemiaky  

tatárska omáčka

                            

Piatok 

Polievka: 0,33 l Kurací vývar s rezancami                                           

                                                                                                              

menu 1

150/200/50 Kurací rezeň                1,3,7 

na šampiňónoch 

dusená ryža   

kyslá uhorka

 

                       

menu 2                                                        

150/200/50 Bravčový rezeň          1,7

so šunkou a syrom                         

1/2 dusená ryža 1/2 opekané zemiaky 

šalátová obloha         

                                                       

menu 3

200/200 Záhorácky závitok     

štuchané zemiaky              

 
menu 4  vegetariánske          1,3,7

400/ Slivkové gule (knedle)              

s makom, cukrom a maslom

 

 

 

 

 

 

Prítomnosť alergénov v jedlách týždenného menu:

1 - lepok

3 - vajcia      

7 - laktóza

10 - horčica

12 - oxid siričitý     

 

   

    

Uvádzaná je celková hmotnosť jedál.

 

 

 
News image

Nápojový lístok

Nápojový lístok, ktorý nájdete u nás v reštauráci, obsahuje kompletný zoznam ponúkaných nealkoholických a alkoholických nápojov.   REŠTAURÁCIA„V O L A...

Čítajte ďaľej
News image

Ponúkané služby

    NAĎALEJ PRIJÍMAME OBJEDNÁVKY NA:   RODINNÉ  OSLAVY A SMÚTOČNÉ POSEDENIA PRACOVNÉ OSLAVY A OBCHODNÉ STRETNUTIA...

Čítajte ďaľej

Kto je prihlásený

Máme online 3 hostí 

Your are currently browsing this site with Internet Explorer 6 (IE6).

Your current web browser must be updated to version 7 of Internet Explorer (IE7) to take advantage of all of template's capabilities.

Why should I upgrade to Internet Explorer 7? Microsoft has redesigned Internet Explorer from the ground up, with better security, new capabilities, and a whole new interface. Many changes resulted from the feedback of millions of users who tested prerelease versions of the new browser. The most compelling reason to upgrade is the improved security. The Internet of today is not the Internet of five years ago. There are dangers that simply didn't exist back in 2001, when Internet Explorer 6 was released to the world. Internet Explorer 7 makes surfing the web fundamentally safer by offering greater protection against viruses, spyware, and other online risks.

Get free downloads for Internet Explorer 7, including recommended updates as they become available. To download Internet Explorer 7 in the language of your choice, please visit the Internet Explorer 7 worldwide page.